Снимка БулфотоСъдът не се смили над зъболекаря, който забогатя на чужд

...
Снимка БулфотоСъдът не се смили над зъболекаря, който забогатя на чужд
Коментари Харесай

Зъболекарят, измамил пациенти с хиляди левове, остава в ареста

Снимка Булфото

Съдът не се смили над зъболекаря, който забогатя на непознат тил.  Зъболекарят, измамил пациенти с десетки хиляди левове, е с наложена мярка " задържане под стража ", оповестиха от прокуратурата. 

34-годишният доктор Петров е притеглен към наказателна отговорност за въвеждане в подвеждане за имотна полза. Пациенти упрекнаха зъболекаря в измами с импланти за десетки хиляди левове. Според следствие на Нова телевизия схемата продължава близо две години. Измамените са десетки, а парите - хиляди, написа.

Вчера зъболекарят беше арестуван за 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор в Районна прокуратура Перник.

През последните две години доктор Петров сменя пет кабинета в София и един в Перник. Според информация на проверяващия екип в Гърция също има издадена заповед за арест на зъболекаря. В Гърция той набирал пациенти в интернет, като употребявал подправено име. 

Установено е, че в интервала от януари до май 2020 година, в клиника в Перник, той направил измами по отношение на трима пациенти, като е прибрал от тях 17 003 лв..

Според съда има заплаха И.П. да се укрие и да извърши закононарушение. По делото са разпитани голям брой очевидци, приложени са писмени доказателства и предстоят разпити на други очевидци.

Наложената мярка за неотклонение може да бъде обжалвана пред Окръжния съд в Перник.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР